85-årig ramt af bil – nu søger politiet vidner

Politiet søger vidner til et færdselsuheld, hvor en 85-årig kvinde blev kørt ned af en bakkende bil, som efterfølgende kørte fra stedet.

Torsdag eftermiddag kort efter klokken 14 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra pårørende til 85-årig kvinde fra Jyderup, at den 85-årige var blevet påkørt af en bakkende bil ud for Sølystvej 1 i Jyderup.

Uheldet var sket i tidsrummet kl. ca. 10.30-10.45, og bilisten var efterfølgende kørt fra stedet uden at give sig til kende over for hverken den 85-årige eller andre tilstedeværende i området ved uheldsstedet.

Den 85-årige blev kørt på skadestuen, hvor hun fik konstateret nogle knoglebrud som følge af uheldet.

Politiet har nu optaget rapport om uheldet, hvor politiet skal forsøge at identificere det skadevoldende køretøj, som beskrives som en blå bil af mellemstørrelse. Endvidere vil politiet også gerne i kontakt med de tilstedeværende eller andre, der bidrage med oplysninger om den skadevoldende bilist. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Leave a Reply