Læserbrev: Transport til Vestsjælland skal forbedres markant

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Transport til Vestsjælland skal forbedres markant

Nu kommer der nye og forbedrede transportmuligheder til og fra Kalundborg med forslaget om at færdiggøre motorvejen til Kalundborg. Det er fornuftigt.

Kalundborg Kommune er i rivende udvikling, og flere af byens virksomheder konkurrerer i verdenstoppen inden for en bred vifte af områder. Senest har Mærsk valgt at gøre Kalundborg Havn til knudepunkt for al containertrafik i Østdanmark. Derfor er det en rigtig dejlig nyhed at regeringen endelig planlægger at færdiggøre motorvejen, der indtil nu har manglet de sidste 30 kilometer ind til Kalundborg. På hele strækningen anlægges selvfølgelig klima- og støjvenlig asfalt.

Men dette må ikke stå alene. Den offentlige transport mod Kalundborg og til hele Vestsjælland skal forbedres. Der er brug for flere afgange både i myldretiden men også på de skæve tidspunkter som fx om natten, hvor mange har svært ved at komme hjem. Motorvejen og den kollektive trafik er ikke hinandens modsætninger.

Af Jacob Mark, Gruppeformand SF

Leave a Reply