Indbrud i flere kælderum – to mænd anholdt

Tidligt søndag morgen blev der begået indbrud i adskillige kælderrum i Bjergmarken i Holbæk.

Kælderrummene var blevet brudt op og indholdet var i flere tilfælde spredt på gulvet.

Et vidne så kort efter klokken fem to mænd løbe væk med tre kufferter og en klapvogn. Vidnet kontaktede straks politiet via 112, som straks sendte en patrulje til stedet. Men ved politiets ankomst var de to mænd væk kufferterne og klapvognen blev fundet efterladt i en hæk.

Kort tid efter blev to personer, som passede med det signalement vidnet havde givet politiet, fundet ved gerningsstedet. De blev sigtet og anholdt. Der er tale om en mand på 19 og en mand på 22 år – begge fra Holbæk.

Politiet har gjort beboere bekendt med indbruddet og vejledt om kontakt til politiet, hvis der var stjålet eller ødelagt noget.

Skadestedsfirmaet SSG blev tilkaldt for at sikre de opbrudte kælderrum.

Video: Michael Johannessen.

Leave a Reply