20. april 2024
Mads Bobjerg Larsen. Foto: Rolf Larsen.

Mads Bobjerg Larsen. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det var velfortjent, da Holbæk B&I lørdag eftermiddag vandt over Aarhus Fremad i 2. division.

Aarhus Fremad har allerede i starten af kampe et par gode chancer og hjemmeholdet kommer da også først til scoring, da Søren Andreasen eksekverer straffespark forbi Holbæks keeper, Mikkel Kvist Willumsen, til 1-0.

Ikke kun århusianerne finder muligheder, Holbæk har også et par gode chancer, inden Mikkel Jensen i 40. minut udligner til 1-1.

Kort før pause-fløjtet udbygger Mads Bobjerg Larsen til 1-2 for Holbæk.

Efter pausen havde hjemmeholdet godt styr på bolden, men havde svært ved at veksle det til muligheder.

I 84. minut får Aarhus Fremad hjørnespark, der dog afvises prompte af holbækkerne, som straks igangsætter et angreb op ad banen til Aarhus-målet, hvor Mads Bobjerg Larsen sender bolden i nettet til slutresultatet 1-3.