Flere patruljer til Ladegårdsparken efter melding om skud

Arkivfoto: Rolf Larsen


En 69-årig mand blev klokken 02.22 natten til lørdag vækket af høje brag i Ladegårdsparken i Holbæk.

Han anmeldte bragende til politiet og fortalte, at han havde hørt flere skud afgivet kort efter hinanden og mente, at der ikke kunne være tale om f.eks. fyrværkeri. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Flere patruljer kørte til området for at lede efter årsagen, men politiet fandt hverken sårede eller kvæstede, ligesom politiet heller ikke fandt noget, der kunne belyse årsagen til anmelderens oplevelse.

Et vidne oplyste til politiet, at der formentlig var tale om fyrværkeri fra et ukendt sted i området.

Efter lidt præventiv patruljering i området fandt politiet ikke grundlag for at være i området længere.

Leave a Reply