To mænd fængslet – sigtes for bedrageri mod byggemarked

To rumænske mænd er blevet varetægtsfængslet i en sag om bedrageri mod et byggemarked i Megacentret.

Fredag eftermiddag ved 17-tiden modtog politiet en anmeldelse fra byggemarkedet om, at et par mænd måske havde svindlet med bytte nogle stregkoder på varerne om, således at priserne ikke passede. En medarbejder havde undret sig over, at VVS-varer, der normalt kostede over 20.000 kr., ifølge scanning af stregkoderne kun kostede lidt over 1.000 kr.

Byggemarkedets personale havde forsøgt at tibageholde de to mænd på grund af mistanken om svindel, men mændene stak af og kort efter kørte de fra området i en bil med udenlandske nummerplader.

Politiet fik standset bilen få hundrede meter fra byggemarkedet og inde i bilen sad to mænd på 27 og 38 år – begge fra Rumænien. Det blev begge anholdt. Da politiet ransagede bilen fandt betjentene nogle VVS-varer magen til dem, som de havde forsøgt at købe i byggemarkedet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man nu skal forsøge at finde ud af, hvorfra disse VVS-varer stammer på grund af mistanke om, at også disse varer er købt ved brug af falske eller ombyttede stregkoder.

De to rumænske mænd blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor en dommer besluttede, at de begge skulle varetægtsfængsles foreløbigt til den 20. april.

Leave a Reply