Læserbrev: Lokal corona-pakke skal hjælpe det lokale erhvervs- og foreningsliv

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Lokal corona-pakke skal hjælpe det lokale erhvervs- og foreningsliv

Fire partier vil skabe en erhvervs – og kulturpakke, som fx kan være at fjerne diverse erhvervsafgifter og fortovsleje. Nu beder de kollegerne i kommunalbestyrelsen om at bakke op.

Venstre, Konservative, Radikale og Liberal Alliance i Holbæk foreslår, at Holbæk Kommune laver en corona-hjælpepakke, der målrettes det lokale erhvervsliv og hele idræts-, kultur- og foreningslivet.

Vi vil bygge videre på de gode erfaringer, vi gjorde os, da kommunalbestyrelsen i 2020 lavede en hjælpepakke til vores lokal erhvervsliv og vores mange vigtige foreninger.

Vi har selv været rundt og indhentet ideer fra lokale virksomheder og det lokale foreningsliv – men vi ønsker en god dialog med de øvrige partier i kommunalbestyrelsen. For vi skal have alle gode ideer med på bordet, før vi handler.

Derfor har vi sammen sat det emne på til det kommende møder i kommunalbestyrelsen.

Virksomheder i klemme – mange tusinde Holbæk-familier rammes
Mange virksomheder har simpelthen ikke fået en krone i kompensation siden i sommer, selv om de blev lovet den. Det er regeringen, der har besluttet at deres virksomheder skal være lukket. Men hjælpepakker kommer meget sent, de er meget komplicerede – og pengene venter man stadig på.

Det handler ikke kun om de selvstændige – det handler om mange tusinde Holbæk-familiers arbejdspladser. Dem skal vi holde hånden under, mens krisen gør livet svært. Alternativet er jo, at krisen rammer mange flere og meget hårdere.

Det vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at forhindre.

Af
Camilla Hove Lund, viceborgmester, Venstres borgmesterkandidat.
Emrah Tuncer, gruppeformand (Radikale)
Søren Stavnskær, gruppeformand (LA)
Bent Brandt gruppeformand (K)

En kommentar

  • John Harpøth

    Stort tillykke til Camilla Hove Lund med posten son viceborgmester i Holbæk Kommune, og så undre det DF, at der ikke kommet forslag til hvad det er vi skal hjælpe med, og stor undren over, at vi skal læse ønskerne her på online og andre medier. Var det ikke en god ide selv at komme med ideer, det er sgu for ment at fremsætte sådan et ønske.

Leave a Reply