Indbrud i herretøjsbutik – Ung mand anholdt

Et højt brag vækkede kort efter klokken to natten til tirsdag en 20-årig mand. Da han undersøgte det nærmere, opdagede han, at en rude ind til en herretøjsbutik i Ahlgade var blevet knust.

Den 20-årige kontaktede politiet, som straks sendte patruljer til stedet.

To personer kom ud med favnen fyldt med tøj og gik i retning mod havnen. Kort efter kom endnu en person ud med tøj i favnen. Den sidste gik i østlig retning ad Ahlgade, hvor den første politipatrulje fik øje på ham. Tøjet smed han fra sig og tog flugten i løb ad Studiestræde og videre over et plankeværk, inden han endte i en gyde, hvor han blev anholdt. Der var tale om en 20-årig mand fra Ugerløse.

Politiet kunne konstatere, at han ud over at være set med tyvekoster fra forretningen også havde diverse glasskår i tøjet efter at have forceret den knuste forretningsrude.

De to øvrige personer fandt politiet ikke frem til i første omgang, så den 20-årige anholdte blev bragt til politistationen i Roskilde til afhøring til sagen.

Det viste sig, at han var efterlyst som udeblevet fra fogedretten i Holbæk, så han blev i løbet af dagen fremstillet i fogedretten, hvorefter han blev løsladt, da det blev skønnet, at der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Politiet i Holbæk hører gerne fra vidner, der måtte have set to personer med favnen fyldt med herretøj i området og i retning mod havnen. Politiet kan kontaktes på tlf. 114 med oplysninger, hvis man har oplysninger i sagen.

Leave a Reply