Unge fyre havde 22 ulovlige kanonslag

To unge mænd fik meget travlt med at løbe væk, da de ved 19-tiden tirsdag aften så en af politiets patruljevogne på Vestre Hovvej i Svinninge.

Det fik selvfølgelig politiet til at sætte efter og det lykkedes at få fat i de to unge mænd, som viste sig at være to lokale fyre på 20 og 23 år. Den enes jakke bulede mistænkeligt og ved en nærmere kontrol viste det sig, at han skjulte tre ulovlige kanonslag med en længde på 18 cm under jakken.

De to unge fyre krøb til korset og fortalte, at de havde flere ulovlige kanonslag på bopælen. Her fik politiet udleveret yderligere kanonslag af samme slags, så politiet kunne sigte de to unge fyre for overtrædelse af fyrværkeriloven ved at være i besiddelse af i alt 22 ulovlige kanonslag.

Kanonslagene beslaglagde politiet som bevis og med henblik på senere destruktion, og de to sigtede kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 30. december 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply