Biler og aftensalg i bymidten

Foto: Michael Johannessen

Butikkerne har masser af tilbud, og de lokale bilforhandlere udstiller biler når der fredag er biludstilling og aftensalg i bymidten i Holbæk.

Ahlgade, Smedelundsgade og Labæk bliver gjort til gå-gader og i byens caféer og restauranter er der selvfølgelig mulighed for at få noget at spise. Fra klokken 16 og frem til 21 vil der være musik flere forskellige steder i byen.

I disse coronatider, har det været nødvendigt med nogle forholdsregler. Derfor har Holbæk Byforum lavet en aftale med Holbæk Løbeklub, der stiller folk i gule veste til rådighed, som skal sørge for, at der holdes afstand. De vil også være udstyret med rigeligt håndsprit.

Arrangementet starter klokken 10 og slutter klokken 21.

Denne artikel er publiceret den 3. september 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply