Tre indbrud på samme vej

Politiet fik i weekenden anmeldelser om tre indbrud på Marius Pedersens Vej i Holbæk. Foto: Google Streetview.


Politiet har i weekenden modtaget tre anmeldelser om indbrud i private hjem på Marius Pedersens Vej.

Fredag morgen modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at der havde været indbrud i en bolig på Marius Pedersens Vej i Holbæk. Et soveværelsesvindue var blevet aflistet og derefer var tyven kravlet ind og havde været rundt i hele huset, hvor skuffer og skabe var blevet åbnet. Tyven havde forladt boligen igen via en terrassedør. Der var ikke umiddelbart stjålet noget.

Indbruddet er sket mellem torsdag middag og fredag morgen.

Et par timer efter anmeldelsen af ovenstående indbrud, modtog politiet endnu en anmeldelse fra en anden lejlighed på Marius Pedersens Vej. Her var en rude til køkkenet blevet aflistet og dermed havdetyven skaffet sig adgang til lejligheden. Alle skuffer var blevet åbnet og der var spor af færden i hele boligen. Tyven har forladt stedet gennem soveværelsesvinduet. Det er uvist hvad der er stjålet fra stedet.

Det er uvist hvornår indbruddet er sket, men kan være sket mellem mandag d. 6. juli og fredag formiddag.

Lørdag eftermiddag modtog politiet så en tredje anmeldelse om indbrud på Marius Pedersens Vej. Denne gang var en rude i havedøren ind til soveværelset blevet aflisten og tyven havde været rundt i hele boligen hvor skabe og skuffer var blevet åbnet. Inden tyven har forladt boligen gennem en havedør fra stuen.

Indbruddet er sket mellem fredag kl. 12.00 og lørdag kl. 11.00.

Leave a Reply