Ferdinand Romme Bangsgaard. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Ferdinand Bangsgaard
Ferdinand Bangsgaard scorede selvmål. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I sørgede for en flot afslutning på årets specielle 2.division sæson, da holdet vandt over bundholdet Ringkøbing IF på udebane.

Det er allerede en gammel nyhed, at Holbæk har sikret sit et fortsat plads i 2. division i næste sæson. Derfor var der sådan set heller ikke rigtig noget at spille om, for de to hold, da Ringkøbing IF også allerede var “sikret” nedrykning til Danmarksserien.

Æren kunne der da spilles om og det gav da også en målrig kamp. Holbæk kom således foran 0-1 efter syv minutters spil på et mål af Jeppe Illum.

Syv minutter senere fik en hårdt presset Ferdinand Bangsgaard scoret selvmål efter et indlæg fra Ringkøbings Johan Søndergaard. Hjemmeholdet fik dermed udlignet til 1-1.

I 19. minut bragte Mikkel Jensen så Holbæk foran til 1-2.

Holbæk fortsatte presset, men havde ikke det sidste held der skulle til, for at få bolden i mål.

I 30 minut havde hjemmeholdet en mulighed med et angreb, der endte med skud fra kanten af feltet. Holbæks målmand gjorde sin pligt og reddede.

Ti minutter efter var der frispark til Ringkøbing og efter Holbæks målmand i første omgang tabte bolden forsøgte Ringkøbing igen, men blev blokeret.

Kort før pausen havde Ringkøbing igen en stor chance, da Holbæks mål stod tomt, men bolden gik hen over målet.

Efter pausen forsøgte hjemmeholdet sig med et par skud mod Holbæks mål, uden held og spillede bølgede herefter frem og tilbage.

Først i 79. minut kom det igen til scoring, da Jacob ‘Jay’ Andersen erobrede bolden omkring midten og løb solo mod Holbæks mål, hvor han sendte bolden fladt i netten til 2-2.

Et par minutter efter var det igen tæt på for Jacob ‘Jay’ Andersen, men bolden endte over målet.

Holbæk satte tempo på i de sidste minutter og kort før fløjt gjorde Alexander Stroustrup det til 2-3 til Holbæk, hurtigt fulgt af en scoring af Sebastian Johansen, der gjorde det til slutresultatet 2-4.