Sprøde klassiske toner på Orø

Pilegården Orø

Foto: Jesper von Staffeldt.

Der er musik under åben himmel i Pilegårdens Have på Orø.

På ligesom mange andre øer i Danmark har man haft et kraftigt rykind af turister og andet godtfolk her i juli måned, fordi færgerne har været gratis for gående og cyklister. Men hvad skal de mange turister så opleve på Isefjordens Perle nu hvor Covid 19 har spændt ben for Orødag, vikingestævne, Midsommerdage, Ø-dur og MC-træf?

Der er selvfølgelig øens vandrestier man kan bruge, hvis man eller kan komme frem, og så kan man måske få samme opleve som Politikens rejseskribent som i sidste uge følte sig hensat til Sicilien, når han vandrede på øens Trampestier. Han må have en god fantasi.

Men der er dog lyspunkter her midt i Coronatiden, for næste søndag altså d. 12. juli kl. 14 kan man opleve en såkaldt intimkoncert i Pilegårdens have på Salvigvej 3 midt på øen.

Er du til opera af den italienske og franske af slagsen, kan lide kabaretsange og musik af Kai Normann Andersen , så lyt til de to dygtige musikere mezzosopran Stine Bruun Schmidt og Christina Raft under Guds fri natur og med grønne omgivelser.

Der er plads til 40 tilhørere og billetter kan bestilles på www.lowficoncerts.com

Se følgende interview med Pilegårdens ejere:

Denne artikel er publiceret den 4. juli 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply