19-årig fængslet i sag om knivstikkeri i Ladegårdsparken

Foto: Alex Christensen

En 19-årig mand blev i dag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for grov vold i forbindelse med et episode søndag eftermiddag i Ladegårdsparken, hvor en 24-årig mand blev stukket i den ene balle med en kniv.

Den unge mand blev anholdt mandag eftermiddag efter politiet havde fået telefonisk kontakt med ham. Han ville melde sig selv, og en politipatrulje kørte til en nærmere aftalt mødested i Ringsted, hvor den 19-årige også var dukket op, så politiet kunne anholde ham.

Tirsdag eftermiddag blev han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk. På grund af den fortsatte efterforskning – og fordi en anden mistænkt fortsat er på fri fod, blev grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre på begæring af anklagemyndigheden.

Retten valgte at varetægtsfængsle den sigtede i fire uger. Han nægter sig skyldig i sigtelsen.

Politiet leder fortsat efter den anden 19-årige, som mistænkes for også at have en rolle i sagen. Han er efterlyst over hele landet og politiet opfordrer ham til at melde sig selv.

Læs også: Politiet talstærkt tilstede i Ladegårdsparken og Blev stukket i ballen – formodede gerningsmænd efterlyst

Denne artikel er publiceret den 30. juni 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply