Blev stukket i ballen – formodede gerningsmænd efterlyst

Det var en 24-årig mand fra Nykøbing Sj. som søndag sidst på eftermiddagen blev stukket med en kniv under et slagsmål ved Dagli’Brugsen i Ladegårdsparken.

Den 24-årige blev snittet i ballen med en kniv. En politipatrulje på vej til boligområdet efter anmeldelsen om slagsmålet, fik politiet kontakt til en bil, hvor den tilskadekommen mand befandt sig i på vej mod skadestuen. Han blev sendt videre til skadestuen til fornøden behandling og registrering af skaden. Det var, ifølge politiet, tale om et overfladisk og ikke livstruende snitsår

To personer efterlyst

I forbindelse med efterforskningen på stedet fik politiet oplysninger fra flere personer om, to 19-årige mænd, som kunne mistænkes for at være dem, der havde stukket offeret med kniv.

Politiet kender de to mænds identitet og besøgte søndag aften flere adresser hvor de to mænd bor/holder til, men uden at finde dem. De blev efterfølgende begge efterlyst i hele Danmark, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læs også: Politiet talstærkt tilstede i Ladegårdsparken

Video: Michael Johannessen.

Leave a Reply