21-årig kvæstet i uheld: Kørte ind i parkeret sættevogn

Klokken 00.47 natten til tirsdag rykkede ambulance, lægehelikopter og politi ud til et færdselsuheld på Gl. Skovvej ved Nørre Jernløse, hvor en bil havde påkørt en parkeret sættevogn.

En 21-årig mand blev reddet ud af bilen. Han var kvæstet, men ved bevidsthed og han blev i ambulance kørt til undersøgelse og behandlign på Rigshospitalets traumecenter.

Der var omfattende skader på bilen.

Den 49-årige, slovakiske fører af sættevognen slap uskadt på påkørslen.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var ulykken sket, da den 21-årige var kommet kørende i personbilen ad Gl. Skovvej i østlig retning, og her, at endnu ukendte årsager, påkørte en parkeret sættevej, som stod på en vigeplads i hjøjre side af vejen.

Politiet fik rutinemæssigt udtaget en blodprøve af den 21-årige til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

Analyseresultatet af blodprøver afventes nu, inden politiet træffer en afgørelse i solo-uheldet, hvor der ikke var andre kørende trafikanter involveret.

Lægehelikopteren blev ikke brugt i anledning af dette uheld ud over, at lægen tilså den tilskadekomne fører, inden han blev kørt på traumecenteret.

Leave a Reply