Råbte om hjælp – spirituspåvirket mand var strandet i Svinninge

Klokken 01.37 natten til mandag slog en mand alarm, fordi han i området omkring Vestre Hovvej i Svinninge kunne høre en mand råbe efter hjælp.

Politiet sendte en patrulje til området og fik kontakt til en spirituspåvirket, 40-årig mand fra Gentofte, som var strandet i området efter en tur i byen med diverse alkoholindtag. Hans største problem var at komme hjem på det sene tidspunkt af natten.

Politiet vurderede, at han måtte frihedsberøves til afrusning, så han ikke skabte yderligere utryghed i området. Han blev derfor taget med og lagt til afrusning i detentionen på politistationen i Roskilde.

Mandag morgen blev han skønnet egnet til at kunne klare sig selv og løsladt. Herfra måtte han så selv sørge for at komme hjem og kan glæde sig over, at han ikke blev sigtet for noget i anledning af sin adfærd i nat.

Denne artikel er publiceret den 29. juni 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply