24-årig sigtet for at krænke piger – Sad med sit lem i hånden

En 24-årig mand fra Jyderup er blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse overfor to piger på 12 og 11 år.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man lørdag aften ved 20-tiden fik en anmeldelse fra moderen til en 12-årig pige fra Kalundborg. Ifølge moderen, var datteren og en 11-årig veninde, også fra Kalundborg, blevet verbalt kontaktet af en fremmed mand, der havde siddet på en bænk ved en kirkegård. Da pigerne gik forbi, spurgte han dem efter en lighter, hvorfor pigerne kiggede hen mod ham. De så, at han sad med opknappede bukser og holdt sit lem i hånden.

Pigerne løb fra stedet og underrettede deres forældre om sagen.

Politiet kørte straks til stedet og traf den beskrevne mand, som stadig sad på bænken. Der var tale om en 24-årig mand fra Jyderup, som blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse over for pigerne.

I forbindelse med anholdelsen foretog politiet en ransagning af hans bil i nærheden. I den fandt politiet knap et gram amfetamin, så han blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 24-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne, som han kan forvente at høre nærmere om fra politiet, når de skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 15. juni 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply