Taget for narkokørsel to gange på 54 minutter

En 31-årig mand fra Slangerup blev to gange på blot 54 minutter taget i at køre narkokørsel.

Manden blev standset af politiet første gang kl. 01.50 natten til fredag på da han kørte ad Roskildevej indtil Skagerakvej i Holbæk. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for cannabis og blev løsladt kl. 02.11 fra Holbæk sygehus, hvor blodprøven var blevet udtaget.

Klokken 02.46 fik en anden af politiets patruljer øje på den samme personbil, som nu blev ført ad Roskildevej ved Mellemvang.

Bilen blev igen standset, og politiet kunne efterfølgende konstatere, at samme 31-årige mand igen sad bag rattet. Han blev igen sigtet og anholdt for narkokørsel, inden han efter en ny blodprøve på sygehuset blev løsladt.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at den 31-årige ikke ønskede at udtale sig til politiet i anledning af denne anden kørsel i bilen. Han vil derfor høre fra politiet, når de to blodprøver er blevet analyseret.

Leave a Reply