30. maj 2024

Bjarne Kongsted (th) og Holbaekonline.dk's Rolf Larsen. Foto: Jesper von Staffeldt.

Bjarne Kongsted (tv) og Holbaekonline.dk’s Rolf Larsen. Foto: Jesper von Staffeldt.
Bjarne Kongsted fra Svinninge er ny formand for Dansk Aktionærforening – Region Vestsjælland.

Dansk Aktionærforenings lokalforening i Vestsjælland har valgt ny formand. Efter mange år på posten valgte den tidligere formand Jan Stig Henriksen at træde tilbage og overlade roret til næstformanden Bjarne Kongsted. Skiftet skete på foreningens generalforsamling tilbage i starten af marts måned og inden Danmark lukkede ned.

Omkring 30 personer var mødt frem på generalforsamlingen som blev afholdt på Overdrevskroen i Ringsted. Inden selve generalforsamlingen var de fremmødte blevet orienteret om status på aktiemarkedet af Kurt Kara fra Maj Invest.

Efter valget takkede den nye formand Bjarne Kongsted, Svinninge den afgåede formand Jan Stig Henriksen for sit store og engagerede arbejde for foreningen. Udover Bjarne Kongsted består bestyrelsen af Erik Larsen (Glumsø), Lasse Larsen (Holbæk), Michael Jensen (Svinninge) og Søren K. Larsen (Slagelse).

Hvis læseren synes, at genkende Bjarne Kongsted navn, så er det nok ikke helt forkert. Han har i mange år været kommunalpolitiker, først i daværende Svinninge Kommune og efter kommunesammenlægningen i Holbæk Kommune. Han var opstillet for Venstre i 2017, men blev ikke valgt ind.

Dansk Aktionærforening er en forbrugerpolitisk interesseorganisation som varetager og støtter medlemmernes interesser som aktionærer, investorer og pensionsopsparer. Foreningen afholder møde rundt i regionen med interessante emner indenfor investor og aktieverden. Yderligere oplysninger kan fås ved at rette henvendelse til formanden eller på foreningen hjemmeside.