Havde amfetamin stående frit fremme – mor mistænkes for narkosalg

Foto: Alex Christensen


En 43-årig kvinde fra Store Merløse er blevet varetægtsfængslet, mistænkt for besiddelse af amfetamin til videreoverdragelse.

Sagen begyndte, at da politiet ved 13.00 henvendte sig på en adresse i Høng, for at tale med kvinden om en bekymring for hendes søn. Under samtalen og opholdet på adressen, der var tilholdssted for kvinden, bemærkede patruljen, at hun havde en mindre portion hvidt pulver stående frit fremme i en lille skål. I nærheden lå et sugerør, hvilket for politiet indikerede, at der kunne være tale om euforiserende stoffer, hvilket kvinde indrømmede. Da hun derfor kunne mistænke for besiddelse af narkotika, blev hun sigtet herfor, ligesom hun blev gjort bekendt med, at politiet ville foretage en ransagning af tilholdsstedet.

Med assistance fra narkohunde blev der fundet knapt 95 gram amfetamin, noget fyldstof og en digitalvægt.

Stoffet i skålen blev, sammen med det øvrige fundne, testet til at være amfetamin, som politiet mistænkte hende for at være i besiddelse af med henblik på videreoverdragelse til andre.

Den 43-årige kvinde blev anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af narkotika med henblik på videreoverdragelse. Hun blev taget med og fik logi i et arresthus natten over.

Klokken 13 i dag, tirsdag, blev kvinden fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre i Retten i Holbæk. Her blev hun varetægtsfængslet frem til den 9. juni.

Den 43-årige kvinde nægter sig skyldig i sigtelsen, men kærede ikke varetægtsfængslingen.

Leave a Reply