Lastbil sendte bil ind i husmur

En overhalende lastbil var onsdag eftermiddag årsag til, at en bil kørte ind i en husmur på Roskildevej i Ll. Grandløse.

Uheldet skete kort efter klokken 16 da en 75-årig mand fra Holbæk kom kørende i en personbil ad Roskildevej i nordlig retning med lav hastighed. Bagved kørte en lastbil i samme retning og foretog en overhaling, men trak herunder ind mod højre, så lastbilen ramte personbilen på dennes venstre side. Den 75-årige mistede kontrollen over bilen, der ramte ind i en husmur på en nærliggende ejendom.

Lastbilchaufføren, der måske ikke opdagede uheldet, fortsatte sin kørsel i nordlig retning uden at standse som part i et færdselsuheld.

Ingen kom til skade ved uheldet.

Ifølge vidner skulle der være tale om en lastbil med et rødt lad, men hverken nummerplade eller firmaoplysninger blev aflæst. Politiet har nu optaget rapport om uheldet i et forsøg på at få identificeret lastbilen.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der har bemærket lastbilen på strækningen kl. ca. 1610, og som kan give oplysninger om den. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Leave a Reply