Karen Thestrup: Ramus Brandstrup har ikke citeret korrekt

Rasmus Brandstrup Larsen (tv) og Karen Thestrup Clausen (th).

Karen Thestrup Clausen, medlem af kommunalbestyrelsen for Enhedslisten reagerer på et læserbrev af Rasmus Brandstrup (V) bragt her på Holbaekonline.dk.

I læserbrevet skriver Rasmus Brandstrup Larsen under overskriften “Landmænd er uhæderlige og usympatiske mennesker!” om hvad han oplevede som en barsk tone vendt mod landmænd under onsdagens kommunalbestyrelsesmøde.

Han skriver bl.a.: “[..]jeg var chokeret. Jeg har selv stærke relationer til landbruget – jeg har selv arbejdet på en gård med svin og om sommeren bruger jeg det meste af min tid på en traktor elle mejetærsker! Jeg følte mig derfor ramt da en stor del af kommunalbestyrelsen svinede svinebønder til.

og “Jeg bad de øvrige medlemmer om, at omtale andre mennesker med værdighed og respekt.”

I læserbrevet citerer han Karen Thestrup Clausen (Ø) for at sige “Jer der stoler på bønder er naive”.

Men dette er forkert citeret, skriver Karen Thestrup Clausen i en e-mail til Holbaekonline.dk:

“Jeg har ikke sagt at man er naiv hvis man stoler på bønder – jeg har, i forbindelse med 2 dispensationsansøgninger om ombygninger af svinestalde, sagt at det var naivt hvis man forestiller sig at nogen ville investerer i ombygning hvis ikke det var for at forøge sin produktion og dermed tjene ombygningen ind.”

Holbaekonline.dk har forelagt Karen Thestrup Clausens kritik for Rasmus Brandstrup Larsen, og han svarer i en e-mail:

“I hendes kommentar skriver hun jo også at vi er naive hvis vi stoler på landmænd. Desværre kan vi ikke få opklaret hvad der 100% blev sagt (på grund af en teknisk fejl blev kommunalbestyrelsesmødet ikke optaget og udsendt -red.) – men jeg synes man skal spørge andre om det er mig eller Karen der tager fejl af hvad der blev sagt”.

Læs hele Rasmus Brandstrup Larsens læserbrev: Landmænd er uhæderlige og usympatiske mennesker!

3 kommentarer

 • Ole Hansen

  Jeg kan kun give Karen ret i at det hun skriver også var det hun sagde. Rasmus havde tillige også citeret mig forkert i hans læserbrev. Venlig hilsen Ole Hansen medlem af kommunalbestyrelsen S.

 • Hanne Duelund Larsen

  Man må sikre sig mod fremtidige tekniske udfald ved altid at have en gammeldags båndoptager, som kan sættes til. Så har man i hvert fald på bånd, hvad der er sagt.

  I det tilfælde vil det så kun være kropssprog og grimasser, som kommunalbestyrelsen skal bruge tid på at drøfte i læserbreve og de sociale medier.

  Man kan kun anbefale borgmesteren at gøre dette nødberedskab parat.

 • Karen thestrup clausen

  Meget enig med Hanne Duelund – har selv tænkt mig at foreslå borgmesteren noget sådant…

Leave a Reply