Viste sit lem til 10-årig pige og hendes søskende ved Netto

Foto: Google Streetview.

Det var ved Netto på Søgagervej (overfor Holbæk Megacenter) at en 10-årige pige og hendes søskende blev udsat for blufærdighedskrænkelse. Foto: Google Streetview.

En 10-årig pige fra Regstrup og hendes mindre søskende blev lørdag eftermiddag udsat for blufærdighedskrænkelse på parkeringspladsen ved Netto på Søagervej i Holbælk.

Pigens mor anmeldte episoden til politiet klokken 16.09.

Ifølge politiet har moderen fortalt, at hun havde taget den 10-årige datter og nogle mindre søskende med på indkøb ved et supermarked. Børnene var kortvarigt efterladt i bilen, da en fremmed mand i en parkeret bil ved siden af pludselig steg ud af sin bil. Manden tog sit lem frem og viste det til pigerne i bilen ved siden af.

Den 10-årige skyndte sig at låse bildørene og tog sin telefon frem for at ringe til sin mor. Det fik den fremmede mand til at køre fra stedet i en mindre bil i farven sort eller grålig.

Politiet kørte til området og ledte forgæves efter både manden og bilen.

Manden blev ifølge den 10-årige beskrevet som: Mand, dansk af udseende, 185-190 cm høj, kort lyst hår som var kort i siderne og længere på toppen. Han havde blå øjne og spids næse med bule på næseryggen og ar fra acne i ansigtet. Han var iført grå cardigan, hvid T-shirt og sorte bukser med sort bælte.

Politiet ledte forgæves efter både manden og bilen i området.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket manden og hans bil ved supermarkedet, eller som kan give oplysninger om mandens identitet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Leave a Reply