Viste sit lem til 10-årig pige og hendes søskende ved Netto

Foto: Google Streetview.

Det var ved Netto på Søgagervej (overfor Holbæk Megacenter) at en 10-årige pige og hendes søskende blev udsat for blufærdighedskrænkelse. Foto: Google Streetview.

En 10-årig pige fra Regstrup og hendes mindre søskende blev lørdag eftermiddag udsat for blufærdighedskrænkelse på parkeringspladsen ved Netto på Søagervej i Holbælk.

Pigens mor anmeldte episoden til politiet klokken 16.09.

Ifølge politiet har moderen fortalt, at hun havde taget den 10-årige datter og nogle mindre søskende med på indkøb ved et supermarked. Børnene var kortvarigt efterladt i bilen, da en fremmed mand i en parkeret bil ved siden af pludselig steg ud af sin bil. Manden tog sit lem frem og viste det til pigerne i bilen ved siden af.

Den 10-årige skyndte sig at låse bildørene og tog sin telefon frem for at ringe til sin mor. Det fik den fremmede mand til at køre fra stedet i en mindre bil i farven sort eller grålig.

Politiet kørte til området og ledte forgæves efter både manden og bilen.

Manden blev ifølge den 10-årige beskrevet som: Mand, dansk af udseende, 185-190 cm høj, kort lyst hår som var kort i siderne og længere på toppen. Han havde blå øjne og spids næse med bule på næseryggen og ar fra acne i ansigtet. Han var iført grå cardigan, hvid T-shirt og sorte bukser med sort bælte.

Politiet ledte forgæves efter både manden og bilen i området.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket manden og hans bil ved supermarkedet, eller som kan give oplysninger om mandens identitet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 2. marts 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply