Påkørte fodgænger og kørte væk

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politiet arbejder på at få fat i en kvindelig bilist, der mandag eftermiddag forsvandt efter at have påkørt en 17-årig ung kvinde på Smedelundsgade i holbæk.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man mandag kl. 14.21 fik en anmeldelse om, at en kvinde var blevet påkørt i et fodgængerfelt og personbilen, som havde ramt kvinden, var efterfølgende kørt videre uden at standse.

Fodgængeren, en 17-årig ung kvinde gik over fodgængerfeltet, og blev ramt med lav hastighed, da hun befandt sig nogle meter ude på vejen. Kvinden kom ikke til skade og faldt heller ikke i forbindelse med påkørslen. Hun gik ind på fortovet igen, men bilen som havde ramt hende standsede ikke, den fortsatte videre ad Smedelundsgade i sydlig retning med en kvindelig fører bag rattet.

Politiet kom frem og afhørte den 17-årige samt et vidne på stedet.

Politiet fik oplysninger om den flygtende bil, men det lykkedes ikke at få kontakt til den formodede bilejer.

Politiet optog rapport om uheldet og undersøger nu sagen nærmere.

Denne artikel er publiceret den 2. januar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply