20. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

I går eftermiddag kl. 14.40 fik politiet en henvendelse om en udbrændt bil, som havde stået på Tåstrupvej ca. 100 meter fra Holtevej ved Store Merløse i nogle dage, uden at politiet havde været på stedet for at undersøge køretøjet.

Politiet skal undesøge om den udbrændte bil, er den samme bil, som forulykkede på Nyvej i Jystrup på Midtsjælland natten til den 25. oktober, hvor en hæk blev påkørt. Bilisten stak efterfølgende af fra uheldet. Ejeren af den stjålne bil, har selv været forbi findestedet og kigget på den udbrændte bil, men har ud fra resterne af bilen ikke umiddelbart kunne afgøre, om der var tale om deres bil.

I forbindelse med efterforskningen hører politiet gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt før og i forbindelse med bilbranden på Tåstrupvej på et ukendt tidspunkt siden færdselsuheldet i Jystrup og tidspunktet for anmeldelsen i går eftermiddag. Politiet kan kontaktes på telefon 114.