15. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

En buschauffør fra Tølløse var tirsdag middag involveret i et færdselsuheld, hvor en motorcyklist og en bus var stødt sammen.

Uheldet skete kort efter klokken 12 på Hejnstrupvej i Tågerup ved Roskilde.

Uheldet skete, da en 28-årig mand fra København kom kørende ad Gundsølillevej mod syd på en motorcykel og i en svag højrekurve ved en vejindsnævring ikke langt fra Gundsølillevej stødte frontalt sammen med en modkørende bus ført af en 68-årig mand fra Tølløse.

Buschaufføren slap uskadt fra uheldet, og der skete kun mindre materielle skader på bussen. Motorcyklen kunne ikke køre fra stedet og den 28-årige motorcyklist blev i en tilkaldt ambulance bragt til behandling på skadestuen for et par knoglebrud i ryggen.

Vejen var spærret i begge retninger, medens politiet og redningsmandskabet arbejdede på stedet. Efter små tyve minutter var vejen ryddet.

Politiet forsøger nu at få afklaret om vejret i form af strålende solskin kan have haft indflydelse på årsagen til uheldet.