Et færdselsuheld, to spritbilister og to betjente på sygehuset

Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.


Den ene politisag afløste den næste og endte med et færdselsuheld, to betjente på sygehuset og to anholdte spritbilister, da en politipatrulje i går snuppede en spirituspåvirket bilist på Gislingevej i Grevinge.

Vi skrev i morges, at en politibil var blevet påkørt bagfra på Roskildevej i Holbæk – det var bare den første begivenhed i en række, som startede i Grevinge i Odsherred.

Klokken 13.54 anholdt og sigtede politiet en 50-årig mand fra Letland for spirituskørsel i en dansk personbil på Gislingevej i Grevinge. Han blev indtransporeteret, så der kunne udtages en blodprøve.

Varebilen der kørte op i politibilen. Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.

Med den 50-årige mand som passager, kørte patruljen mod syd ad Roskildevej, hvor den ud for Birkevænget blev påkørt af en bagvedkørende varebil. Varebilen blev ført af en 24-årig mand fra Holbæk, som havde overset patruljevognen. Ved påkørslen blev varebilens frontrude blev ødelagt og airbags udløst.

En anden politipatrulje kom frem til uheldsstedet, hvor den 24-årige blev anholdt og sigtet for at være påvirket af både spiritus og narkotika under kørslen.

De to politibetjente blev i tilkaldte ambulancer bragt til kontrol på skadestuen. Den ene havde slået sine fortænder som følge af påkørslen bagfra, medens den anden politibetjent, den anholdte lettiske mand i politibilen samt den 24-årige i varebilen var sluppet uskadte fra uheldet.

Den tilkaldte patrulje tog sig af de nu to anholdte og sagsbehandlingen.

Den 24-årige mand fra Holbæk kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 29. oktober 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply