21. juni 2024

Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.

Den ene politisag afløste den næste og endte med et færdselsuheld, to betjente på sygehuset og to anholdte spritbilister, da en politipatrulje i går snuppede en spirituspåvirket bilist på Gislingevej i Grevinge.

Vi skrev i morges, at en politibil var blevet påkørt bagfra på Roskildevej i Holbæk – det var bare den første begivenhed i en række, som startede i Grevinge i Odsherred.

Klokken 13.54 anholdt og sigtede politiet en 50-årig mand fra Letland for spirituskørsel i en dansk personbil på Gislingevej i Grevinge. Han blev indtransporeteret, så der kunne udtages en blodprøve.

Varebilen der kørte op i politibilen. Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.
Med den 50-årige mand som passager, kørte patruljen mod syd ad Roskildevej, hvor den ud for Birkevænget blev påkørt af en bagvedkørende varebil. Varebilen blev ført af en 24-årig mand fra Holbæk, som havde overset patruljevognen. Ved påkørslen blev varebilens frontrude blev ødelagt og airbags udløst.

En anden politipatrulje kom frem til uheldsstedet, hvor den 24-årige blev anholdt og sigtet for at være påvirket af både spiritus og narkotika under kørslen.

De to politibetjente blev i tilkaldte ambulancer bragt til kontrol på skadestuen. Den ene havde slået sine fortænder som følge af påkørslen bagfra, medens den anden politibetjent, den anholdte lettiske mand i politibilen samt den 24-årige i varebilen var sluppet uskadte fra uheldet.

Den tilkaldte patrulje tog sig af de nu to anholdte og sagsbehandlingen.

Den 24-årige mand fra Holbæk kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

This slideshow requires JavaScript.