16. juni 2024

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

I dag er vi startet op på den kommunale budget proces for 2020.

Vi kan allerede nu konstatere, at det ikke kommer til at regne med guld. I et budget er der dog flere håndtag der kan skrues på – man kan vælge fuldstændigt blindt at bruge alle pengene, eller man kan vælge at tænke fremad og investere i bl.a. forebyggelse og vores erhvervsliv så vi derved fortsat sikrer velfærd.

I Venstre vil vi fremtidssikre de kommende år, som vi ved bliver presset af bl.a. flere ældre. Nu er vi spændte på hvad konstitueringen/flertallet går med.

Indtil nu har der ikke været den store villighed til investering, hvilket overskridelsen af budgettet i 2019 også viser. I Venstre vil vi gerne være med til at tage ansvar, men kun hvis pengene bruges klogt.

Med venlig hilsen

Camilla Hove Lund
Medlem af kommunalbestyrelsen (V)