Læserbrev: Det kommer ikke til at regne med guld

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

I dag er vi startet op på den kommunale budget proces for 2020.

Vi kan allerede nu konstatere, at det ikke kommer til at regne med guld. I et budget er der dog flere håndtag der kan skrues på – man kan vælge fuldstændigt blindt at bruge alle pengene, eller man kan vælge at tænke fremad og investere i bl.a. forebyggelse og vores erhvervsliv så vi derved fortsat sikrer velfærd.

I Venstre vil vi fremtidssikre de kommende år, som vi ved bliver presset af bl.a. flere ældre. Nu er vi spændte på hvad konstitueringen/flertallet går med.

Indtil nu har der ikke været den store villighed til investering, hvilket overskridelsen af budgettet i 2019 også viser. I Venstre vil vi gerne være med til at tage ansvar, men kun hvis pengene bruges klogt.

Med venlig hilsen

Camilla Hove Lund
Medlem af kommunalbestyrelsen (V)

Denne artikel er publiceret den 26. september 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply