16. juni 2024
Foto: Jesper von Staffeldt

Uden mad og drikke - og lidt god musik hertil - duer helten ikke. Foto: Jesper von Staffeldt.

Foto: Jesper von Staffeldt
Uden mad og drikke – og lidt god musik hertil – duer helten ikke. Foto: Jesper von Staffeldt.

Ordene i denne overskrift til denne lille video er hverken Deres udsendte medarbejders, ej heller hans bedre halvdels, men faldt under en optagelse til en lille video vi ville lave om mad og musik på Isefjordens Perle.

Men vi kan da skrive under på det.

Optagelsen foregik på Orø Strandcamping, hvor man hver onsdag her i sommerperioden har grillaften med musikledsagelse. Under optagelsen talte jeg med en gæst som roste arrangementet i høje toner, men da jeg ville tænde for mikrofonen og videokameraet sagde gæsten med et skælmsk smil: “Nej jeg bryder mig ikke om at blive optaget”. Nå men der var ikke rigtig noget at gøre, og da jeg skulle hjem, pakkede jeg udstyret grundigt sammen, og i det øjeblik det var sket, sagde gæsten med et endnu større smil på læben: “Men jeg vil da gerne sige, Arrangementet er til et rent tital” (dog ikke efter hvilken skala ). Nå men det er et af de små nederlag man kommer ud for som journalist.

Kan du ikke vente til næste onsdag, så kan man allerede på søndag kl. 15.15 tage til Orø havnekiosk, hvor Grovbollebanden spiller og underholder og hvor der også er god mad i nærheden.

Videon fra arrangmentet kan ses på YouTube.com