15. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 21-årig mand fra Holbæk, men uden fast bopæl, blev i går eftermiddag anholdt og sigtet for bl.a. spirituskørsel og for at flygte fra et færdselsuheld uden at give sig til kende.

Uheldet skete kort før klokken 17 da en 23-årig tysk bilist bremsede op for trafikken ved en rundkørsel mellem Kalundborgvej og Slibestenen i Gørlev. I det han bremsede blev han påkørt bagfra. Der skete kun materiel skade, men den bagfrakommende bil standsede ikke efter påkørslen, men flygtede fra stedet.

Politiet fik oplysninger om den flygtede bil, og fandt omkring kl. 1736 på Tjørnhøjsvej i Gørlev frem til bilen, der blev ført af en 21-årig mand uden fast bopæl i Holbæk.

Den 21-årige var spirituspåvirket og havde ikke et gyldigt kørekort. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel, for at flygte fra uheldet uden at give sig til kende og for at køre uden førerret.

Han fik udtaget en blodprøve, blev afhørt til sagen og herefter løsladt.

Den 21-årige var ikke ejer af bilen, så ejeren kan forvente at høre mere fra politiet, da man som bilejer har pligt at sikre sig, at man kun låner sin bil ud til personer med kørekort.

Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 21-årige få afgjort sine sager samlet.