Overraskede indbrudstyv: Blev slået i hovedet med koben

Tirsdag formiddag fik politiet en anmeldelse fra en 37-årig mand, som fortalte, at han var blevet overfaldet i et familiemedlems sommerhus, som han var ved at sætte i stand på To-Bjerg på Tuse Næs.

Manden fortalte, at han kortvarigt havde forladt huset, men havde glemt noget og var vendt tilbage, og gået ind i sommerhusset, hvor han uden varsel var blevet slået i hovedet – formentlig med et koben. Slaget gjorde, at den 37-årige kortvarigt mistede bevidstheden.

Gerningsmanden flygtede ud ad en bagdør og forsvandt i ukendt retning i området.

Politiet kørte til området med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, for at lede efter indbrudstyven, der formentlig havde skaffet sig adgang via en terrassedør. Tyven havde nået at rode skuffer og kasser igennem, ligesom forskellige effekter var stillet frem med henblik på at tage med fra stedet.

Politiet fandt ikke indbrudstyven, som ikke kunne beskrives nærmere af offeret, men politiet sikrede forskellige tekniske spor fra sommerhuset. Man afventer nu resultatet af sporene i håb om, at det kan føre til identifikation af indbrudstyven.

Denne artikel er publiceret den 25. april 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply