28. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Lørdag eftermiddag spillede Holbæk B&I på udebane mod Karlslunde i 18. runde af Danmarksserien.

Det var en målrig første halvleg, som publikum på Karslunde Stadion var vidne til.

Holbæk var først med en scoring, da Mikkel Jensen efter få minutter bragte sit hold foran 0-1.

Der skulle gå tyve minutter, før det lykkedes Karlslunde, at udligne. Det skete med et mål af Ali Steinlein Ashar. Holbæk svarede igen, da Malte Sjørslev scorede i 29. minut til 1-2.

Med små fem minutter tilbage af halvlegen udlignede Mathias Tage Pedersen til 2-2 for Karslunde.

Holbæk lod sig ikke nøjes med uafgjort inden pausen og med en scoring af Lasse Frendrup kort efter hjemmeholdets udlingning, bragte Holbæk sig igen foran til 2-3.

I anden halvleg blev der scoret blot et enkelt mål. Det var Fillip Bidstrup Knudsen, som i 70. minut udlignende til slutresultatet 3-3 for Karlslunde.

Dagens resultat giver Holbæk et enkelt point til den samlede stilling og det betyder, at Holbæk fortsat ligger nr. i puljen med 41 point. Men puljens nr. 2, Avedøre, vandt samtidig sin kamp 3-1 mod GVI og fik derfor 3 point til den samlede stilling. Det betyder, at Avedøre kun er to point efter Holbæk i puljen.