Web-TV: Og milde kvinder, hvor har de magt

Carsten Andersen sang og spillede på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.


Ordene i overskriften, er ikke Deres udsendte medarbejders på Orø, men derimod Carsten Andersens, som optrådte på slap musikalsk line i Fællesområdet på Elnebjegcenteret på Orø fredag d. 12. april hvor Brugerrådet havde indbudt Carsten til at komme og underholde seniorer på +60.

Carsten Andersen gik for et halvt år siden på pension efter 40 år i politiet bl.a. som pressemedarbejder. Han er formand for Andelslandsbyens bestyrelse og så repræsenterer han partiet Venstre i kommunalbestyrelsen i Holbæk, men Carsten er også en habil musiker og sanger. Normalt blander han ikke politik og musik sammen, men det skete fredag på Orø, hvor Carsten foruden at rose øens beboere for at være utrolig initiativrige, også fortalte han fik sin første politiske ilddåb på Isefjordens Perle i forbindelse med en sag om rejsning af en stor mobilmast ved Orøhallen for ca 20 år siden.

Se og hør Carsten Andersen synge, spille og fortælle i videoen herunder:

Denne artikel er publiceret den 13. april 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply