7. december 2023
Carsten Andersen kommer ikke fra et hjem med klaver, men fra et med flygel. Foto: Jesper von Staffeldt.

Carsten Andersen kommer ikke fra et hjem med klaver, men fra et med flygel. Foto: Jesper von Staffeldt.

Carsten Andersen kommer ikke fra et hjem med klaver, men fra et med flygel. Foto: Jesper von Staffeldt.
Carsten Andersen kommer ikke fra et hjem med klaver, men fra et med flygel. Foto: Jesper von Staffeldt.

Overskriften er ikke fuldstændig, for der burde have stået forhenværende politimand, for Carsten Andersen stoppede efter mere end 40 års tro tjeneste som politimand for mere end et halvt år siden, men byrådspolitiker er han stadig. Men hvad nok ikke alle ved er, at Carsten Andersen er meget musikalsk menneske, det demonstrerede han, da Holbaekonline.dk lavede et videoportræt af ham i forbindelse med, at han fratrådte som pressemand for Midt- og Vestsjællands politi.

Man kan høre ham på slap line, nu på fredag kl. 14 i Ældrecenteret på Orø, og bor man udenøs, kan man tage færgen fra Holbæk kl. 13.20, og så kan man næsten lige nå koncerten kl. 14, men færgen er denne gang krøbet en smule, for den heder Virus, og den er et lille rapt skib, som kun tager passagerer med, og som færgeoverfarten låner, når den traditionelle færge er på værft.

Der er dog også stadig færgen mellem Hammer Bakke og Orø, som tager biler med.

Hvis man vil have et forsmag på Carsten Andersens evner ud i det musikalske, så kan man se vores video portræt: Vi må op på hesten og ud over stepperne – et portræt af Carsten Andersen