7. december 2023

Carsten Andersen har mange interesser, en af dem er sejlads. Foto: Jesper von Staffeldt.

Carsten Andersen har mange interesser, en af dem er sejlads. Foto: Jesper von Staffeldt.

Overskriftens ord, “Vi må op på hesten og ud over stepperne”, faldt i forbindelse med en portrætudsendelse om og med Carsten Andersen, som har mange kasketter på: forhenværende “presseofficer” hos Midt- og Vestsjællands politikreds, byrådspolitiker(V), Formand for bestyrelsen for Andelslandsbyen Nyvang, ivrig sejler, udøvende musiker…

Men hvis du vil vide hvad overskriften dækker over, så se med på nedenstående video, som dels er optaget i Andelslandsbyen Nyvang, dels under en sejlads mellem Orø og Holbæk – hvor Deres udsendte medarbejder på Orø oplevede hvordan plus-minus 45 graders krængning føles under optagelsen af interviewet, og af og til kunne savne en vandret horisont.