7. december 2023

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Venstre skriver en masse, men er der hold i det?

I et læserbrev den 29-3 stiller Venstre i Holbæk kommunalbestyrelse spørgsmålet, hvornår der skal prioriteres en udvikling i Holbæk Kommune ? Ja jeg / DF kunne da godt ønske os, at det gik stærkere. Men synes lige, at Venstre skulle reflektere lidt over, hvad der egentlig skete i forrige byrådsperiode, hvor Venstre sad på borgmesterposten, hvad skete der i sidste periode, var det bedre?
Her havde Venstre kun et stort prestigeprojekt (læs Holbæk Sportsby) i tankerne. Det kunne have været så godt, men nu gik det mildest talt af helvede til. Måske skulle Venstre sænke paraderne og lige tænke sig om. Nu hvor I også er med i budgettet for 2019. Her har I selv været med til at prioritere, hvor og hvordan pengene skal bruges i 2019.

Og egentlig var det vil også godt, at vi ikke satte de bygninger til salg, som I nævner, nu hvor Sportsbyen er udsat på ubestemt tid.

Og alligevel – hensyn til udvikling så sker der også noget på den front, se blot dagsordnen til KB i uge 15, der er salg af Jyderup Nord på.

Videre – – hensyn til Erhvervspolitikken er den også i gang, hvor den politiske proces kører derudaf. Så var det ikke bedre, at I ser at komme ud af valgkampen og gå gang med arbejdet sammen med os andre.
Det er så nemt at skrive tomme ord, ord og udtalelser skal indeholde værdi.

Med venlig hilsen

Dansk Folkeparti I Holbæk Kommune
John Harpøth
1. Viceborgmester og Formand for Klima & Miljø