28. april 2024

Foto: Politi.dk

Søndag aften ved 21-tiden fik politiet en anmeldelse om, at en person var blevet set klatre over hegnet til Jernløse Genbrugsplads.

En hundepatrulje blev sendt til stedet, hvor de traf en 26-årig mand fra Azerbaidjan med bopæl i Fredensborg, der sad i en bil foran genbrugspladsen.

Hundepatruljen afsøgte stedet, uden at finde frem til yderligere personer.

På videoovervågningen fra genbrugspladsen fra tidligere episoder med tyveri, fandt politiet frem til, at der var tale om samme køretøj, som det den 26-årige mand sad i. I bilen var en jakke med et karakteristisk logo, der ligeledes gik igen på overvågningsvideoen. Den 26-årige blev derfor sigtet for tyveri af skrot, og politiet undersøger nu sagen nærmere.

Det viste sig i øvrigt, at den 26-årige mand var frakendt retten til at køre bil i forbindelse med en sag om narkokørsel. Da han flere gange var blevet taget i at køre bil i frakendelsestiden indenfor de seneste 3 år, beslaglagde politiet hans bil med henblik på konfiskation. Den 26-årige accepterede beslaglæggelsen. Retten vil senere tage stilling til, om bilen skal konfiskeres.