Arbejdsulykke: Mand klemt i maskine

Mandag formiddag blev politiet kaldt ud til en arbejdsulykke hos en virksomhed på Håbetvej i Mørkøv, hvor en mand var kommet i klemme i en maskine, som producerer havefliser.

Ulykken var sket i forbindelse med en driftforstyrrelse, hvor den 47-årige havde tilset maskinen, og var i den forbindelse kommet i klemme. Hans underkrop blev klemt imellem en metalbom og en plade med fliser. Han blev kørt til sygehuset til undersøgelse, hvor det blev konstateret, at han ikke var kommet alvorligt til skade.

Politiet optog rapport, for at klarlægge årsagen til uheldet, og om der var sket brud på arbejdsmiljølovgivningen. Arbejdstilsynet vil i samarbejde med politiet tage stilling til, om nogen skal drages til ansvar for ulykken.

Denne artikel er publiceret den 27. november 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply