Carsten Damgaard ansat som centerdirektør i Holbæk SportsBy

Carsten Damgaard interviewes her ved en tidligere lejlighed, af Holbaekonline.dks Rolf Larsen. Foto: Jesper von Staffeldt.

Det kommer nok ikke bag på særlig mange, som har fulgt Arena/SportsBy projektet, at Carsten Damgaard nu er blevet ansat som centerdirektør – altså daglig leder af Holbæk SportsBy.

Carsten Damgaard har været en meget aktiv fra starten og været en af hovedkræfterne bag det, der i dag kaldes Holbæk SportsBy.

I januar i år startede processen med at finde den kommende centerdirektør for Holbæk Sportsby, og Bestyrelsen i Fonden Holbæk Sportsby satte rekrutteringsfirmaet DGI Facilitetsudvikling til at stå for rekrutteringsprocessen. DGI Facilitetsudvikling valgte at indstille Carsten Damgaard til stillingen som centerdirektør for Holbæk Sportsby.

Damgaard var i forvejen medlem af fondens bestyrelse, men har selvfølgelig erklæret sig inhabil igennem rekruteringsforløbet. Han havde indgivet ansøgning og fulgt samme proces som de 73 øvrige ansøgere til stillingen.

Den øvrige bestyrelse har enstemmigt peget på Carsten Damgaard, som den bedst kvalificerede kandidat.

Om processen valget af Carsten Damgaard siger Jakob Sander fra DGIs Facilitetsudvikling:

– I det meget stærke ansøgerfelt var der til syvende og sidst ikke tvivl om at den lokale kandidat Carsten Damgaard fremstod med meget tydelige værdier der passer perfekt ind i drift af et moderne sportscenter. Hans evne til at etablere og vedligeholde relationer i lokalområdet tæller stærkt i hans favør. Carstens erfaring med at få ganske store projekter op at stå, eksempelvis etablering af badmintoncentret BEC Centre of Excellence, har været blandt de afgørende elementer i udvælgelsen og et kæmpe plus for Carsten. Carstens brede erfaring på tværs af både frivillighed i foreningsliv, erhvervsnetværk, HR, ledelse, salg og forretningsudvikling, betyder at Carsten har den bredeste palette af de efterspurgte og nødvendige kompetencer. At Carsten også helt tydeligt har et kæmpe hjerte for projektet Holbæk Sportsby, ser vi som et stort plus.

– Vi ved det er vigtigt med stor erfaring fra øverste ledelse når mange foreninger og daglige brugere skal samles i nye rammer og nye fælleskaber – Den erfaring bringer Carsten ind, slutter Jakob Sander.

Formand for Fonden Holbæk SportsBy, Morten C. Henriksen siger på vegne af bestyrelsen:

– Vi er blevet præsenteret for rigtig mange gode og interessante ansøgere, som hver især har fremragende kompetencer til at kunne løfte jobbet. Da vi skulle vurdere plusser og minusser
blandt de tre sidste kandidater i ”finalerunden”, faldt valget til sidst på Carsten Damgaard. Carsten har været med omkring projektet lige siden starten og besidder et kæmpe netværk i Holbæk Kommune. Carsten har mange års erfaring med ledelse fra det private erhvervsliv, har arbejdet i det frivillige foreningsliv i mange år, og Carsten har et rigtig godt kendskab til foreningerne/ brugerne, der fra den 1. januar vil være en del af Holbæk Sportsby. Vi har fået den bedste centerdirektør, vi kan ønske os, til kommende drift af Holbæk Sportsby.

Carsten Damgaard tiltræder officielt stillingen den 1. maj 2018 og så starter arbejdet med at gøre organisationen og meget andet klar til åbningen af Holbæk Sportsby.

Med ansættelsen udtræder Carsten af bestyrelsen, men deltager dog på fremtidige bestyrelsesmøder i sin egenskab af centerdirektør, dog uden stemmeret, men for at sikre koblingen mellem bestyrelse og drift.

Se også: TV: Fra Arena til Sportsby – samtale med Carsten Damgaard

Denne artikel er publiceret den 13. april 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply