Brødre vandt stor milliongevinst i Lotto

Foto: Søren Wesseltoft


To brødre har haft sjov weekend efter de i weekendens Lottotrækning vandt over 11 millioner skattefri kroner.

Puljen var på 35 millioner kroner og blev delt mellem tre vinderkuponer. Således fik brødrene, der er i 50’erne en gevinst på over 11.6 millioner skattefri kroner, som de deler, da de har spillet kuponen sammen.

– Der kom da en god flaske rom på bordet, og venner og familie kom forbi og fejrede det med os. Så jeg har lidt ondt i hovedet i dag, fortæller den ene af de glade vindere, som Danske Spil har talt med.

Brødrene har spillet Lotto sammen i efterhånden 12 år på et systemspil, hvor 14 tal dækker 132 rækker.

Det var først søndag formiddag, at den bror, der havde købt kuponen bemærkede, at den hang på opslagstavlen, så han spurgte sin kone, om hun havde tjekket den. Det havde hun ikke, så han tog hen i Brugsen i Gislinge for at se, om der skulle være en gevinst på.

– Da de kørte kuponen igennem, sagde brugsuddeleren, at der var en gevinst på over 9999,-. Og et par minutter før havde Danske Spil ringet derud og sagt, at der var en stor vinder i netop den kiosk. Så der tænkte jeg, at det ikke kunne være helt galt, siger han.

Dog var han stadig ikke 100 procent sikker. Så han ringede til sin bror, og de aftalte at mødes hjemme hos ham, hvor de også har kontor sammen.

– Der ringede vi til Danske Spil, og fik endelig udløst spændingen. Da vi oplyste kontrolcifrene i telefonen, sagde den flinke mand i Danske Spils kundecenter, at vi godt kunne åbne en flaske champagne. Det blev så en flaske god rom i stedet for, siger han og fortsætter:

– Men vi holdt os da lidt i skindet. Der var jo en af os, der skulle holde sig vågen og holde øje med kuponen. Men det blev da til en god fest, lyder det med et grin.

Da broderen, der havde købt kuponen kom hjem. Gemte han vinderkuponen mellem nogle håndklæder, og der fik den lov til at ligge til de kunne komme i banken mandag.

Har eget firma
Brødrene har eget firma, og inden du mandag kunne komme i banken, måtte de sætte medarbejderne gang

– Vi kan jo ikke bare lade tingene flyde, bare fordi vi har været så heldige at vinde den store gevinst, lyder det.

Der er derfor heller ikke den store sandsynlighed for, at brødrene siger deres job op og bare nyder deres nye millionærstatus.

– Vi skal jo have tiden til at gå. Vi gider ikke bare sidde og trille tommelfingre. Og vi er jo glade og stolte af det, vi har bygget op. Men vi har talt om, at dette jo giver mulighed for, at vi kan drosle lidt ned og måske ikke arbejde helt så meget.

Brødrene har også talt om, at de skal på en større rejse og gå på jagt, som er en af deres fælles interesser. Og så får konerne også lov til at gå ud og købe nogle nye ”klude”.

Udover det er ikke lagt de store planer for pengene.

Denne artikel er publiceret den 11. april 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply