26. maj 2024

Foto: Michael Johannessen

Artiklen om branden i møllen i Strandparken var blandt de mest læste – og et fint eksempel på hvordan Holbaekonline.dks fotografer dækker 112-stoffet. Foto: Michael Johannessen
Året er ved at rinde ud og traditionen tro, tager vi et kig på hvilke artikler, der har været de mest læste i året der gik.

Politik har altid været et emne, som læserne har sat pris på. Hele to artikler i den genre er i top fem i år. Den ene er noget så simpelt som en liste over alle kandidaterne til kommunalvalget, mens den anden er en leder med titlen “Holbæk Kommune – lige til ‘Luksusfælden’ om den horrible økonomiske situation som ramte Holbæk – og som for alvor blev et hedt emne i 2017.

Også såkaldte 112-historer – altså artikler om brand, politi, færdselsuheld osv. er meget populære på Holbaekonline.dk – ikke mindst fordi vores tilknyttede fotografer gør et stort arbejde og dokumenterer begivenhederne – døgnet rundt. Ofte bruges deres billeder også i både regionale og landsdækkende medier – både på tryk, web og tv.

Et kig i statistikken på Holbaekonline.dk viser i stor udstrækning se, hvad der interesserer både de faste læsere og gæsterne. Søgninger på f.eks. Google sender ind i mellem læsere fra hele landet – og sågar vores nabolande – til Holbaekonline.dk. Det gælder specielt, når TV for gud ved hvilken gang sender en af de tre “Næsbygårdfilm”. For så søger folk på Google for at finde ud af, hvor det imponerende gods i filmen findes – og det det sender dem til Holbaekonline.dk og artiklen “Holbæk går til filmen: Torbenfeldt Gods”. Selvom artiklen er fra 2015, så er den altså at finde i årets top 5.

Her er Top 5:
1. Her er alle kandidaterne til kommunalvalget
2. Møllen i Strandparken blev flammernes bytte
3. Redaktøren har ordet: Holbæk Kommune – lige til ‘Luksusfælden’
4. Holbæk går til filmen ‘Torbenfeldt Gods’
5. Mand stukket ned med kniv – en person anholdt.