4. marts 2024

Når dansktoppens 50 års jubilæum fejres i forbindelse med Dansktop Prisen næste år, vil Lotte Riisholt fra Holbæk være at finde blandt de optrædende.

Dansktop Prisen løber af stablen den 14. april næste år i Jyske Bank Boxen i Herning. Her fejres dansktoppens 50 års jubilæum med en lang række artister, heriblandt flere af dem, som toppede den første dansktop hitliste for 50 år siden bl.a. Johnny Reimar, Bjørn Tidmand og selvfølgelig årets medvært Keld Heick. Men i dag offentliggjorde arrangøren bladet Familie Journal at Lotte Riisholt og Jørgen De Mylius også er på artist-listen.

Lotte Riisholts seneste album ‘Fra den gamle jukebox’ byder på 12 ørehængere fra Dansktoppen. (PR)

Dansktop Prisen 2018 hylder årets bedste artister indenfor genren med prisuddelinger, fest og dans. Det hele pakkes ind i et forrygende show med masser af dansktop-musik live fra scenen. Dansktop Prisen 2018 er en fejring af dansktoppens 50 års jubilæum – hvilket betyder at alt det bedste fra dansktoppens danske univers samlet på én aften. Aftenens værter er Keld Heick, Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen. Også sidste års vindere i kategorierne årets kvindelige og mandlige dansktop-solist, Kirsten Siggaard og Dario Campeotto er på plakaten og dertil kommer Bjørn Tidmand, Johnny Reimar, Richard Ragnvald samt Klaus & Servants, Kandis, Jørgen De Mylius og altså også Lotte Riisholt, der så sent som i september i år udsendte sit seneste album “Fra den gamle Jukebox” med nogle af hendes favoritter fra Dansktoppen i 60’- og 70’erne.

Hos Familie Journal er man i dialog med flere danske artister, og vil i den kommende tid præsentere flere navne til arrangementet.

Det er tredje år, Dansktop Prisen afholdes og sidste år var der udsolgt i Jyske Bank Boxen i Herning.