7. december 2023

Foto: Morten Sundgaard.

Foto: Morten Sundgaard.

I afstemningen om Danskernes Idrætspris var 57 procent af alle de afgivne stemmer i P4-Sjællands sendeområde sat ved Holbæk Sportsby.

Med førstepladsen går Holbæk Sportsby sammen med syv andre regionale vindere fra resten af landet videre til semifinalen, hvor DIF’s bestyrelse udvælger tre finalister og herefter kårer vinderen. Vinderen af Danskernes Idrætspris offentliggøres ved DR’s show SPORT 2017 lørdag 6. januar 2018.

– Initiativet om at skabe en sportsby i Holbæk har et nærmest olympisk skær over sig. At samle alle sportsgrene, dyrke dem og skabe nogle fællesskaber på tværs, det er et fantastisk initiativ. Det vil kunne skabe noget helt unikt, siger bryder, Mark O. Madsen, der udover at være en del af dommerpanelet, der udpegede de tre initiativer, der kunne stemmes om, også er olympisk sølvmedaljevinder.

De to øvrige idrætsinitiativer, der kunne stemmes på, var ’LAP motion og godt humør for alle psykisk sårbare’ fra Guldborgsund og Sørby eSport.

Afstemningen, der foregik på hjemmesiden for Danskernes Idrætspris, løb over tolv dage og sluttede fredag 3. november kl. 9. Holbæk Sportsby fik over 57 procent af stemmerne.

Vinderen af Danskernes Idrætspris får 100.00 kroner.