Lokal dansktop-kunstner har sendt nyt album på gaden

Den populære dansktop-sangerinde Lotte Riisholt har sendt et nyt soloalbum ‘Fra den gamle jukebox’ på gaden.

Lotte Riisholts nye album ‘Fra den gamle jukebox’ byder på 12 ørehængere fra Dansktoppen. (PR)


Titlen på albummet er velvalgt, for den populære sangerinde, der bor i Holbæk, har denne gang valgt nogle af sine favoritter fra Dansktoppen i 60’- og 70’erne. Sangene er tilføjet lidt ekstra smil og glimt i øjet og hele albummet oser af fest. Som studiemanageren sagde: ”Jeg vil godt være til en fest hvor det bli’r spillet”.

De 12 sange er valgt med stor omhu og ‘Fra den gamle jukebox’ byder på et dejligt genhør med gemte, men ikke glemte ørehængere fra dengang, bl.a. ‘Lille sommerfugl’, ‘I løvens gab’, ‘Løb Samson løb’ og ‘Lange Lars fra Langeland’ fra dengang Dansktoppen var ung.

Dygtigere musikere
Albummet er indspillet i STC Studiet i København med Svend Christiansen som producer og med sig har hun nogle af de dygtigste musikere i Danmark, bl.a. Benni Boss (bas), Lars DK (piano), Jan Lysdal (trommer) og Frank Birch Pontoppidan (guitar).

Lotte Riisholt serverer hvert eneste nummer på sin velkendte måde – med charme og smil i stemmen. Og sammen med orkestret får Lotte det hele til at swinge helt fantastisk – så det skal nok få sat gang i både fest og dansesko.

Lotte Riisholt betragtes som en af Danmarks bedste sangerinder og det blev slået fast da hun 2 år i træk blev nomineret til Bedste Kvindelige Dansktopkunstner ved Allers store awardshow DANSKTOPPRISEN 2016 og 2017 i Boxen i Herning.

Denne artikel er publiceret den 25. september 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply