Volleyball: Holbæk tabte til Hvidovre

Foto: Rolf Larsen

Der var kamp i Volleballens 2. division, VK Holbæk lørdag fik besøg af Hvidovre VK 2 i Bjergmarkshallen.

Holbæk havde svært ved at komme ind i kampen, efter at have ført 2-1 i første set kom gæsterne hurtigt efter og Holbæk måtte resten af settet halse bagefter med et par point og tabte første set 23-24.

På samme måde gik andet set, som Hvidovre vandt 17-25.

Tredje set gik staraks bedre og var med til at sætte humøret i vejret hos Holbækkerne og indgød mere selvtillid. Holbæk fik hurtigt føringen og holdt den, hvilket resulterede i en setsejr på 25-21 til Holbæk.

Stimen fortsatte i fjerde set, der startede godt for Holbæk, der hurtigt lagde afstand til gæsterne. Men Hvidovre fik hurtigt arbejdet sig op på siden og efter 6-6 kiggede gæsterne sig ikke tilbage, men udbyggede føringen løbende til stillingen 16-25 ved slutningen af settet.

Dermed vandt Hvidovre VK 2 kampen 1-3.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 21. oktober 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply