89-årig kvinde fik besøg af tricktyve

Lørdag eftermiddab blev en 89-årig kvinde udsat for tricktyveri i sit hjem på Borgmestergårdsvej i Holbæk.

Det var naboer til kvinden, som kort efter klokken 17 kontaktede politiet og fortalte, at kvinden en halv times tid inden havde haft besøg af en fremmed mand, som under påskud af, at der var sket en vandskade og vandrørerne derfor skulle kontrolleres, blev lukket ind i lejligheden.

Manden havde fået den 89-årige med ud i køkkenet, hvorefter en anden, ukendt person var kommet ind i lejligheden og havde stjålet 800 kr. fra en pung. Da manden forlod lejligheden, blev to kvinder set stående afventende ved en grå stationscar, som manden og den medsammensvorne kørte væk i.

Manden blev beskrevet som: A: Mand, 25-35 år, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk med accent, Iført: Rød trøje, Medbragte: Et hvidt stykke papir, og B: ukendt person/køn, iført mørkt tøj.

Politiet ledte forgæves efter den grå stationcar og de mistænkte.

Politiet hører gerne fra evt. vidner eller andre, som har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Foto: Politi.dk

Denne artikel er publiceret den 7. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply