Narkopåvirket bilist havde hash i bilen

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 22-årig mand fra Holbæk blev lørdag aften sigtet for narkokørsel.

Klokken 19.45 standsede politiet en personbil på Elverdamsvej i Kirke Såby i en rutinekontrol af fører og køretøj. Bilens fører – en 22-årig mand fra Holbæk, viste sig at være påvirket af narkotika. Han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand. Desuden havde han en mindre klump hash i bilen.

I bilen var også en 19-årig mandlig passager fra Skibby, som i bukselommen havde otte poser med ca. 9 1/2 gram hash. Passageren blev derfor også anholdt og sigtet for besiddelse af hashen. Da politiet kiggede nærmere efter i tøjet, fandt de yderligere 11 klumper hash med en vægt på knap 23 gram gemt i underbukserne.

Politiet mistænkte ham for at ville sælge hashen videre, men da politiet efterfølgende ransagede den 19-åriges bopæl blev der ikke fundet yderligere stoffer.

Begge blev løsladt efter afhøring til sagerne og udtagelse af en blodprøve for førerens vedkommende. Begge vil høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 7. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply