29. marts 2024

Birol Serinkanli scorer sikkert til 3-1 på straffe. Foto: Rolf Larsen

Holbæk B&I spillede søndag eftermiddag sin første kamp efter nedrykningen til Danmarksserien. Og hvis kampen er en forsmag på, hvad vi har i vente i denne sæson, så ser det godt ud.

Begge hold kom fint fra start og efter 10 minutter havde både Holbæk og Taastrup haft skud mod mål. I 12. minut fik Holbæk en kæmpe chance. Et skud mod mål blev afværget og på rebounden blev der igen skudt mod gæsternes mål – desværre gik bolden henover overliggeren.

På trods af hjemmeholdets pres, så kom gæsterne tre minutter senere foran 0-1 efter Holbæks målmand Christian Mortensen fejlvurderede og lod gæsternes Mathias R. Jensen passere med bolden.

I 25. minut havde Holbæk en mulighed i en dødboldsituation. Birol Serinkanli sparkede frispark og fik bolden fint over modstandernes mur, men desværre fortsatte bolden også over modstandernes mål.

Minuttet efter dummede gæsternes sig igen, hvilket udløste et gult kort til TFCs Mads Rud Larsen og frispark til Holbæk lige uden for straffesparksfeltet. Denne gang placerede Jonas Thomsen bolden sikkert i Taastrups mål og udlignede dermed til 1-1.

Jonas Thomsen var ikke færdig med at score. I 33. minut gjorde han det således til 2-1.

Det var et tændt Holbæk hold som i 45. minut blev tilkendt straffespark og dermed en mulighed for at øge forspringet yderligere inden pausen. Birol Serinkanli var sikker i sit spark og satte bolden til 3-1.

Efter pausen forsøgte gæsterne sig med et hurtigt pres. Men det blev alligevel Holbæk, som fik styr på spillet og 6 minutter inde i 2. halvleg gjorde Jonas Bengtson det til 4-1.

Gæsterne var dog ikke færdig endnu og i 60. minut reducerede Taastrups Mathias Carlsen til 4-2. Holbæk fortsatte med at presse gæsterne og havde flere muligheder der endten gik forbi målet eller blev underkendt af dommeren indtil det igen lykkedes Jonas Bengtsson, at sende bolden ind bag gæsternes målmand til 5-2.

På trods af bommerten i starten af kampen, så stod Christian Mortensen godt i målet og afværgede to hurtige skud mod sit mål i 85. minut.

To minutter inde i tillægstiden satte Torbjørn Billeskov et punktum for kampen, da han scorede til 6-2.

Med det resultat, er Holbæk kommet godt i gang i Danmarksserien.