Vold i nattelivet

I alt tre mænd blev i løbet af de sene nattetimer natten til søndag anholdt for voldsepisoder i Holbæk.

De første anholdelser fandt sted klokken 04.19 da en 24-årig mand fra Svinninge og en 24-årig mand fra Hørve anholdt og sigtet for vold mod en 30-årig mand fra Mørkøv. Volden skete på Nygade, hvor i alt fire mænd kontaktede forurettede og dennes kone og en veninde. Forurettede blev udsat for vold, og blev bl.a. slået i ansigtet.

Begge anholdte løsladt efter afhøring. Sagen vil senere finde sin afslutning i retten.

En halv time senere blev en 50-årig mand fra Jerslev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet han flere gange havde optrådt provokerende og voldeligt i Holbæk centrum, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Denne artikel er publiceret den 3. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply